Damping Material
Dämpningsmaterial
AERO-ButylAERO-Flex
AERO-Flex
Självhäftande dämpningsmatta av butylgummi med ett stabiliserande aluminiumskikt. Liknar AERO-butyl men med svart aluminium och stansat mönster som gör den lite lättare att montera på oregelbundna ytor. Designad för dämpning av metall eller plast och för att minska oönskade vibrationer,skrammel och ljud från insidan eller utsidan av din bil. Högeffektiv för att omvandla vibrationer till värmeenergi. Starkt häftande och anpassar sig lätt till oregelbundna ytor som dörrsidor och övrig interiör. Vattenresistent och ej brandfarlig.
AERO-ButylAERO-Butyl
AERO-Butyl
Självhäftande dämpningsmatta av butylgummi med ett stabiliserande aluminiumskikt. Designad för dämpning av metall eller plast och för att minska oönskade vibrationer,skrammel och ljud från insidan eller utsidan av din bil. Högeffektiv för att omvandla vibrationer till värmeenergi. Starkt häftande och anpassar sig lätt till oregelbundna ytor som dörrsidor och övrig interiör. Vattenresistent och ej brandfarlig.
AERO-ExtremeAERO-Extreme
AERO-Extreme
Specifikationer såsom Aero-butyl, men med något minskad vibrationsdämpning men mycket mer stabiliserande effekt. Perfekt för att täcka hål i tex innerplåten på dörrar. Vattenresistent och ej brandfarlig.
AERO-MultiAERO-Multi
AERO-Multi

Aero-Multi är en kombination av AERO-butyl och AERO-Neopren. Det är ett snabbt och billigt sätt att nå ett nästan perfekt resultat av vibrations och ljuddämpning. Vattenresistent och ej brandfarlig.

AERO-WaveAERO-Wave
AERO-Wave
Skumgummidämpning med en unik vågform med självhäftande baksida för enkel applicering. Utmärkt för att absorbera ljudvågor bakom högtalare t.ex. i dörren och lådor. Kan även användas för att isolera delar från varandra och kan komprimeras för att få en perfekt form. Vattenresistent och ej brandfarlig.
2-Door Kit Professional
2-Door Kit Professional
Detta är professionalpaketet för den som inte vill lämna något åt slumpen.
Materialet är beräknat att räcka till 2 dörrar.
FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER:

2st AERO-MULTI 460 X 800 X 5

2st AERO-WAVE 250 X 200 X 20

2st AERO-BUTYL 460 X 800 X 1,8
2-Door Kit Standard
2-Door Kit Standard
Detta är ett standardpaket som innehåller dämpmaterial för 2 dörrar.
FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER:

2st AERO-MULTI 460 X 800 X 5

2st AERO-WAVE 250 X 200 X 20
AERO-FoamAERO-Foam
AERO-Foam
Grovt skumabsorptionsmaterial med en självhäftande baksida som mäter 5 mm i tjocklek. Denna produkt absorberar ljud och isolerar från vibrationer. Det är som en packning, t.ex. bakom dina dörrpaneler, vilket kan bidra till att hålla din musikaliska upplevelse fri från störningar eller brus. Vattenresistent och ej brandfarlig (men kan absorbera vatten).
AERO-PolyAERO-Poly
AERO-POLY
Denna själväftande akustiska polyesterdämpning är utmärkt för användning i en rad typer av lådor eller bakom högtalare (inte lämplig i våtutrymmen) Det är särskilt användbart i samband med mellanregisterhögtalare. Det är också möjligt att använda för att isolera delar. Vattenresistent och ej brandfarlig (men kan absorbera vatten).
AERO-NeopreneAERO-Neoprene
AERO-Neoprene
Består av 6mm skumgummi med en självhäftande baksida. Används till att isolera och absorbera vibrationer som orsakas av resonans hos alla typer av paneler. En typisk applikation för dämpning skulle vara mellan låda och kaross och andra bilapplikationer där två hårda ytor är i kontakt. Vattenresistent och ej brandfarlig.
AERO-StoneAERO-Stone
AERO-Stone
Detta är en lösningsmedelsfri ljuddämpningmassa för att minimera vibrationer och resonanser i karossen eller på trä, plast eller glasfiberdelar. Kan appliceras med pensel eller med en gummiskrapa i 2-3 mm tjocklek. Härdar på ca 5-6 timmar i rumstemperatur (räkna ca 2 kilo per dörr). Vattenresistent och ej brandfarlig. FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER 1st HINK MED 5 KILO PASTA
AERO-Fill
AERO-Fill
En Butyl baserad produkt avsedd för tätning av alla områden som riskerar att läcka på tex högtalarlådor, dörrpaneler och andra delar. Torkar inte och fastnar på alla ytor. Vattenresistent och ej brandfarlig.
(4,5m / rulle)
Till toppen

Gladen-audio.se drivs och förvaltas av Ljudbyggaren AB i Hyllinge. +46 42 164750. Ansvarig utgivare Tonny Björk, VD Ljudbyggaren AB och allmän ljudguru.